Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /www/wp-includes/post-template.php on line 310

Hoewel Bries Producties nog een heel jonge stichting is, zijn we ook al heel ervaren. Zo zijn Marieke en Inge allebei al meer dan 10 jaar nauw betrokken bij het uitvoeren van musicals, zowel in bestuur als in commissies, maar met name door het uitvoeren van de door Marieke geschreven musical Ketters. Bram en Pepijn hebben daarnaast veel bestuurservaring in respectievelijk het bedrijfsleven en lokale politiek.

Bries Producties is een frisse wind in musicalland, maar wel met een tornado aan ervaring!

Ambitie

Bloemrijk is een nieuwe musical met nieuwe muziek, speciaal voor Bries geschreven. Het wordt een magisch sprookje voor jong en oud met bloemen in de hoofdrol. Er is plek voor 20 deelnemers en iedereen heeft óf een wat omvangrijkere rol óf 2 kleinere types.

De 4 voorstellingen vinden maart 2021 plaats in theater ’t Mozaïek te Wijchen.

Visie

De musical Bloemrijk gaan we echt met zijn allen maken; dit betekent geen regisseur of andere vaste repetitors. De creatieve processen worden gezamenlijk door de groep opgezet en doorlopen en ook de productie wordt door uit deelnemers bestaande (aangevuld met vrijwilligers) commissies uitgevoerd.

We willen geen onderscheid maken tussen hoofdrollen en ensemble en een persoonlijke ontwikkeling binnen de musicalwereld voor alle deelnemers mogelijk maken.

Aanpak

Zonder professionele leiding een musical maken, vraagt wel om een nieuwe aanpak. Daarom hebben we een werkwijze ontwikkeld die de creativiteit en zelfredzaamheid van de groep stimuleert.

Persoonlijke ontwikkeling borgen we door onder andere workshops te organiseren, waar alle deelnemers aan mee kunnen doen. Verder kunnen mensen vaak al veel van elkaar leren en hier willen op inspelen door deelnemers aan elkaar te koppelen.

Facebook
Instagram