Inge Oomen
Voorzitter

Onze voorzitter heeft ruim 10 jaar musicalervaring bij vereniging de MusicalMakers. Naast diverse rollen op het podium, heeft ze zich de afgelopen 3 jaar ingezet voor het bestuur van de vereniging. Naast intensief meedenken over beleid en het schrijven van stukken, was ze verantwoordelijk voor de communicatie naar de leden. Als ‘brainstormbuddy’ is ze betrokken geweest bij het uitdenken van verhaallijnen en personages voor de musical Ketters van Marieke.

Daarnaast zet Inge zich als programmaleider bij een zorginstelling in voor sociale inclusie, geeft ze trainingen en is ze visual facilitator. Ze begeleid teams bij het doormaken van een veranderingsproces, geeft intervisie en is er altijd op gericht om het beste uit iedereen te halen, een eigenschap die haar bij Bries goed van pas komt.

Marieke Cranen
Vicevoorzitter

In 2018 is de door haar geschreven en gecomponeerde musical Ketters door de MusicalMakers op de planken gebracht. Voor deze musical heeft ze verhaal, tekst, muziek en arrangementen zelf geschreven. Tijdens de productie maakte ze deel uit van het creatief team, waar ze veel heeft geleerd van regisseur Samantha Janssen en muzikaal leider Jarno Scholten.

Verder speelt Marieke viool en dwarsfluit, danst ze al haar hele leven en staat ze sinds 2008 bij de MusicalMakers op de planken. Bij de laatste heeft ze achter de schermen haar steentje bijgedragen in onder andere decor-, kostuum- en PR-commissies, waarbij ze van de laatste 2 ook voorzitter is geweest. Al deze creativiteit is terug te leiden naar haar achtergrond als architect, welke ze nu toepast voor de klas bij het MBO Bouwkunde in Ede.

Pepijn Oomen
Secretaris

Besmet met het musicalvirus door Inge, besluit hij hier (pas) in 2018 daadwerkelijk iets mee te gaan doen. Voor die tijd had hij het te druk voor hobbies, want hij heeft 8 jaar in de Nijmeegse gemeenteraad gezeten. In 2019 staat hij voor het eerst zelf op de planken in de productie ‘Jack the Ripper’ van de MusicalMakers.

In het dagelijks leven is Pepijn bestuurssecretaris bij de Radboud Universiteit en hij is dan ook niet voor niet onze secretaris. Daarnaast zit hij in andere cultuurhistorische en politieke besturen (waaronder voorzitter van de Stichting In Paradisum, secretaris NOVM Overloon en functioneringscommissie GroenLinks), waar hij ook veel planmatig bestuurlijk werk verricht.

Bram Cranen
Penningmeester

Organiseren zit onze penningmeester in het bloed en deze kennis en ervaring neemt hij mee naar Bries. Financiën zijn hem als zelfstandig ondernemer niet vreemd; ruim 10 jaar geleden startte hij een eigen videoproductiebedrijf. Zijn bedrijf Eyes&Ears is nu 6 jaar actief in Wijchen.

Daarnaast heeft Bram de nodige bestuurservaring bij de Harmonie Mill, waar hij zelf vele jaren muziek heeft gemaakt, en bij de studievereniging van zijn opleiding Small Buisiness. Hij draaide tevens producties voor onder andere het 4daagse orkest en promsconcerten in Cuijk en Mill. Hij zal er ook bij Bries op toezien dat alles soepel verloopt en ook zijn technische kennis van de podiumwereld zal goed van pas komen.

Facebook
Instagram