Productie

Op 15 en 16 oktober 2022 was het zover en stonden de spelers van Bries met de voorstelling Bloemrijk op de planken! Hoewel we in eerste instantie van plan waren in maart 2021 al het project af te ronden, is dit door de Coronaperikelen flink vertraagd.

Het resultaat was in ieder geval precies wat we voor ogen hadden: een groep creëren die met de kracht van onderop – zonder regisseur en muzikaal leider – op vernieuwende wijze een musical zou weten neer te zetten, in een setting die geheel in de stijl van Bloemrijk fleurig en veelkleurig was. De spelers hebben genoten van het proces en de bezoekers van het resultaat.

Foto’s door: Gwen Frehe & Rob Haarman

De musical

Bloemrijk is een land waar alle bloemen wonen en een sprankje magie aanwezig is. Na 100 jaar uitstekend voor het volk van Bloemrijk te hebben gezorgd, mag Hortensia nu het stekje overgeven aan de volgende koningin. Maar…deze moet nog wel gevonden worden!

Een heldhaftig reisgezelschap doorkruist de seizoenen en trotseert bijzondere uitdagingen. Zullen ze erin slagen voor de nieuwe lente hun koningin te vinden?

Bloemrijk is geschreven door Marieke Cranen. Voor meer info: www.creattic.nl

Facebook
Instagram