Ambities

Bloemrijk is een nieuwe musical met nieuwe muziek, speciaal voor Bries geschreven. Het wordt een magisch sprookje voor jong en oud met bloemen in de hoofdrol. Wijchen is ons thuishonk en we repeteren wekelijks op de woensdagvond van 19.30u tot 22.00u in ’t Moza├»ek. Hier zullen in oktober 2022 ook onze 4 voorstellingen plaatsvinden.

Visie

Tijdens het repetitieproces willen we ieders creativiteit en talenten zoveel mogelijk benutten en het stuk echt samen tot leven brengen. Dit geldt voor spel en zang, maar ook voor alles daar omheen.Daarnaast willen we geen onderscheid maken tussen hoofdrollen en ensemble en een persoonlijke ontwikkeling binnen de musicalwereld voor alle deelnemers mogelijk maken.

Aanpak

Om onze visie ook daadwerkelijk uit te kunnen voeren, hebben we een werkwijze ontwikkeld die de creativiteit en zelfredzaamheid van de groep stimuleert: BriesAdvies! Verder organiseren we workshops waar alle deelnemers aan mee kunnen doen. Decor, kostuum, PR en productie vallen onder de verantwoordelijkheid van commissies, welke bestaan uit leden en enthousiaste vrijwilligers.

Bestuur

Hoewel Bries Producties nog een heel jonge stichting is, zijn we ook al heel ervaren. Zo zijn Marieke en Inge allebei al meer dan 10 jaar nauw betrokken bij het uitvoeren van musicals, zowel in bestuur als in commissies, maar met name door het uitvoeren van de door Marieke geschreven musical Ketters. Bram en Pepijn hebben daarnaast veel bestuurservaring in respectievelijk het bedrijfsleven en lokale politiek.

De naam

Leuk weetje: Bries is een samenvoeging van de meisjesnamen van Inge (van den Brink) en Marieke (de Vries)! Deze stamt al uit de tijd van de brainstormsessies voor de musical Ketters.

Facebook
Instagram